TARIEVEN

TARIEVEN 2017

Eenmalig inschrijfkosten € 15,-

ALGEMENE VOORWAARDEN

Betalingen

Het lesgeld wordt maandelijks vooruitbetaald via automatische incasso of handmatige betaling. School of Pop Music maakt hiervoor gebruik van betaalprovider Mollie. Lees meer over betalen via Mollie.

 

Verhindering cursist of docent 

Wanneer de cursist geen gebruik maakt van de afgesproken les, is niettemin het lesgeld verschuldigd. Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald. Als de cursist langer dan twee weken ziek is, vervalt daarna het verschuldigde lesgeld tot aan het moment dat de lessen weer doorgaan. Hiervoor is een doktersverklaring vereist. Bij verzuim van de docent wordt de les ingehaald of door een andere docent waargenomen. Als dit niet lukt wordt de gemiste les verrekend. 

 

Opzegtermijn

Zonder opzegging wordt de inschrijving telkens automatisch verlengd met 1 maand.

Opzeggen kan met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand, dit kan via het opzegformulier. Bij opzegging geldt als einddatum de laatste lesdag van de eerstvolgende maand. Bijvoorbeeld: een overeenkomst die gedurende de maand januari wordt opgezegd heeft als einddatum de laatste dag van februari.

 

Contract wijzigen 

Voor een wijziging van de lesvorm geldt dezelfde behandelingstermijn.

 

Proefmaand

Na inschrijving kan je gedurende de eerste 4 lessen weer stoppen zonder opzegtermijn. Op deze manier kan je goed zien of een cursus bij je past! (Eventueel geïncasseerd lesgeld wordt dan teruggestort).

Vakanties

Er wordt geen les gegeven gedurende de schoolvakanties (regio Noord). 

LESVORMEN

Deze lesvorm is geschikt voor iemand die wekelijks of twee-wekelijks les wil. Je ontvangt vooraf aan elke maand een factuur. In de zomervakantie geldt dit niet. Kijk naar de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Je koopt hier in voor 5 of 10 lessen, die je flexibel zelf kan inplannen. Deze lesvorm is vooral geschikt voor iemand die erg druk is, of vaak in het buitenland zit voor werk. Kijk naar de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Als je graag een keer in de zoveel tijd een bijspijker les wil. Dan is deze lesvorm erg geschikt, je krijgt per les een factuur. En je zit nergens aan vast, waardoor je zelf kan bepalen wanneer je les volgd.

ABONNEMENT

RITTENKAART

LOSSE LESSEN

 

© 2017 School of Pop Music | Klein Heiligland 84 | 2011 EJ | Haarlem | 06-36123898

  • LinkedIn - Black Circle
  • Google Places - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle