Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Timon Koomen (1989) gaat als gitaardocent aan de slag bij School of Pop Music in Haarlem

November 27, 2017

Timon Koomen gaat ons team versterken in Haarlem als gitaardocent. Hieronder hebben een korte biografie toegevoegd:

 

Na mijn conservatorium studie heb ik met mijn band Kapok over de hele wereld gespeeld en op veel mooie plekken opgetreden zoals de Melkweg, North Sea Jazz en Into the Great Wide Open. Daarnaast begon ik al op jonge leeftijd met het geven van privéles. Eerst aan kinderen uit de buurt en tijdens mijn conservatorium studie op muziekscholen.
Bij het lesgeven gaat het mij om de leerling echt verder te helpen op de gitaar, op welk niveau dat ook moge zijn. Ik geef les vanuit het plezier dat muziek brengt, en vervolgens ontwikkel je zelf je vaardigheden door aandacht en geduld. Ik hou van heel veel soorten muziek en mijn specialiteit ligt bij jazz en popmuziek.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons