Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Wil je kind leren zingen? Schrijf je nu in voor een 10-weekse groepscursus!

October 9, 2017

Gezellig in een groepje zingen? Voor kinderen vanaf 7 tot 12 jaar organiseren we in november een groepscursus van 10 lessen. Elke les duurt 45 minuten en tijdens deze lessen leer je zelf zingen, maar ook hoe je gezamenlijk kan zingen. Zowel de oudere en jongere kinderen zingen nederlandse en engelstalige popliedjes.

 

De groepjes bestaan uit minimaal 4 tot 8 kinderen. Hierdoor komt iedereen aan de beurt en is er genoeg tijd voor onze docent om iedereen ook individueel aandacht te geven. Ga naar de website en schrijf je hier direct in. Klik hier!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter