Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Samenwerking Jeugdcultuur Fonds en School of Pop Music

September 17, 2017

Heb je altijd al muziekles willen volgen? Maar zijn privé-lessen te duur? Dan kan je aanspraak maken bij het Jeugd Cultuur Fonds op een bijdrage van maximaal €450,- per jaar.

 

Jeugdcultuur Fonds is een stichting die wil dat kinderen uit een gezin met weinig geld de mogelijkheid krijgen om muziekonderwijs te volgen. Sinds 2009 zijn ze hier mee bezig en in het afgelopen jaar hebben ze 7620 kinderen kunnen helpen. Sinds kort werkt School of Pop Music ook samen met deze Stichting. 

 

Waarom is het Jeugdcultuur Fonds belangrijk?

Het ontwikkelen van je creativiteit, het ontdekken van je binnenwereld en passie, kortom: het laten zien wie je bent en wat er in je leeft, is goed voor het zelfvertrouwen en concentratievermogen en vergroot de kansen later goed mee te kunnen doen in de samenleving. Een kind dat piano speelt, of zingt, is een gelukkig kind. 

 

Wil je een bijdrage aanvragen? Ga naar: https://www.jeugdcultuurfonds.nl/aanvraag

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter