Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Singer-Songwriter Stef Classens (1993) komt ons team versterken in Haarlem.

September 11, 2017

Vanaf september 2017 zal Stef Classens (1993) ons docententeam komen versterken in Haarlem. Op maandag zal hij gitaar- en zanglessen geven voor jong en oud. Tevens kan je bij hem terecht voor singer-songwriter cursussen die in oktober zullen beginnen. Hieronder een korte biografie van Stef:

 

'Stef Classens (1993) is een veelzijdige gitarist, songwriter en vocalist die in 2014 de titel ‘De Beste Singer Songwriter Van Nederland’ van VARA/BNN veroverde. Sindsdien is hij professioneel actief als songwriter voor BMG Talpa Music, speelde hij in zalen als Paradiso, Effenaar en Oosterpoort en is hij frontman van de door [PIAS] getekende band HANDED. Ondanks zijn leeftijd heeft hij al 6 jaar ervaring als zang, gitaar en songwriting docent. ‘Iedere cursist is anders, en iedere cursist verdient dan ook gepaste lessen. Samen kijken wij op wat voor manier jij les wil hebben en wat je wil leren’. 

 

Schrijf je nu in! Ga naar http://www.schoolofpopmusic.nl/proefles

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload