Wil je de bluesy solo’s van Eric Clapton kunnen spelen? Of de vette gitaarriffs van Metallica? Wil je zwoele licks van John Mayer laten horen? Of gewoon jezelf kunnen begeleiden terwijl je eigen liedjes erbij zingt? Onze gitaardocenten helpen je hier graag bij! Je kunt bij ons terecht voor gitaarles als beginner of gevorderde en van Jazz tot Metal muziek.

Wat wil je leren?

Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het gitaarspelen of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze gitaardocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie. Eigen inbreng is mogelijk als je bijvoorbeeld van bepaalde genres houdt, dan zal een van onze docenten hier rekening mee houden.

Wie geeft je les?

Op zoek naar gitaarles voor uw kind? Wij geven les aan kinderen vanaf 6 jaar. In ons lesprogramma maken we gebruik van lesmateriaal dat speciaal op kinderen is gericht. Tijdens de eerste les kunnen wij adviseren over de aanschaf van een akoestische of elektrische gitaar. Het is ook mogelijk om bij ons een gitaar te huren, klik hieronder voor meer informatie.

Vanaf hoe oud?

LESDAGEN 

Dinsdag

Donderdag 

Woensdag 

12:00-22:00

12:00-22:00

12:00-22:00

Sebastiaan

Stef

Vincent

Maandag

16:00-22:00

Dennis

Sebastiaan Scheurleer (1988) behaalde in 2015 zijn Master jazz gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam en speelde op verschillende podia en radio/televisieshows in Europa, waaronder Heineken Music Hall, North Sea Jazz festival en Pauw & Witteman. Zijn passie voor een breed scala aan muzikale stijlen heeft hem gevormd tot een zeer veelzijdige muzikant die zich ook thuis voelt in bijvoorbeeld de pop,rock, blues, jazz, funk, soul en reggae. Deze open houding tegenover muziek klinkt ook door in zijn gitaarlessen.

Vincent is geboren (1989) in Amsterdam. Hij studeerde gitaar aan de Herman Brood Academie in Utrecht en studeert dit jaar af aan de popmuziek afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Hij is actief als gitarist en songwriter in de desertrock band Grenadeers. “Mijn gitaarles praktijk heeft tot doel om iedereen, van jong tot oud, op laagdrempelige wijze bekend te maken met de gitaar. Daarom vind ik het belangrijk dat de lessen aansluiten bij de belevingswereld van mijn leerlingen.

Bram heeft op 26 juni 2015 zijn master op de Jazz afdeling van het conservatorium van Amsterdam behaald en speelt zowel basgitaar als gitaar. Hij is de bassist van de bands GOSTO en MATSTER en speelt zang en gitaar in zijn eigen band WASSINC. 

Bas van der Wal (1971) behaalde het cijfer 9 voor zijn eindexamen aan het Hilversum's conservatorium (inmiddels Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten)in 1997. Sindsdien is hij proffesioneel actief als gitarist bij diverse artiesten, bands, projecten, studiosessies en composities. Qua muziekstijlen is Bas van alle markten thuis, maar zijn passie ligt bij de jazz en soul. Als tiener lag Bas' interesse echter vooral bij de hardrock, dus ook op dat terrein kan hij zijn leerlingen veel leren. 

Sebastiaan Scheurleer
Vincent Sibum
Bram Wassink
Bas van der Wal

DOCENTEN

Stef Classens

Stef Classens (1993) is een veelzijdige gitarist, songwriter en vocalist die in 2014 de titel ‘De Beste Singer Songwriter Van Nederland’ veroverde. Sindsdien is hij professioneel actief als songwriter voor BMG Talpa Music, speelde hij in zalen als Paradiso, Effenaar en Oosterpoort en is hij frontman van de door [PIAS] getekende band HANDED. Ondanks zijn leeftijd heeft hij al 6 jaar ervaring als zang, gitaar en songwriting docent. ‘Iedere cursist is anders, en iedere cursist verdient dan ook gepaste lessen. Samen kijken wij op wat voor manier jij les wil hebben en wat je wil leren’. 

Timon Koomen

Na mijn conservatorium studie heb ik met mijn band Kapok over de hele wereld gespeeld en op veel mooie plekken opgetreden zoals de Melkweg, North Sea Jazz en Into the Great Wide Open. Daarnaast begon ik al op jonge leeftijd met het geven van privéles. Eerst aan kinderen uit de buurt en tijdens mijn conservatorium studie op muziekscholen.
Bij het lesgeven gaat het mij om de leerling echt verder te helpen op de gitaar, op welk niveau dat ook moge zijn. Ik geef les vanuit het plezier dat muziek brengt, en vervolgens ontwikkel je zelf je vaardigheden door aandacht en geduld. Ik hou van heel veel soorten muziek en mijn specialiteit ligt bij jazz en popmuziek.

© 2017 School of Pop Music | Klein Heiligland 84 | 2011 EJ | Haarlem | 06-36123898

  • LinkedIn - Black Circle
  • Google Places - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle